dimecres, 9 d’octubre del 2013

Cros de Sant Vicenç

Èxit de participació al primer cros de la temporada celebrat al nostre municipi aquest propassat 6 d'octubre.
Un total de 63 alumnes van prendre part de les diferenst curses que es van celebrar durant tota la matinal.
A més del nombre rècord d'alumnes representants de la nostra escola, cal destacar els dos podis aconseguits per l'Alba de sisè i la Mar de 3r, així com els nombrosos premis a millor corredor local.
Sense deixar de mencionar la grada d'animació que no va deixar d'animar en cap moment.



A 6è doncs van participar-hi l'Arnau (2n local), el Moussa, el David i el Carles en la categoria de nens; i l'Alba (3a absoluta i millor local), la Núria (2a local), l'Abril (3a local), la Denise i la Cristina en la categoria de nenes.
A 5è els nens van eclipsar el podi de locals. Així el Hamadi va ser 1r local, el Dani 2n local i el Pol 3r local. També van còrrer l'Ilyas, el Carlos, el Dídac i el Nassr-Eddine. I per no ser menys, les nenes també van voler sumar-se al ple local: la Laia va ser 1a local, la Paula 2a local i la Samya 3a local. També van còrrer la Mariam i l'Andrea.
A 4t només hi van participar nens: el Màxim, l'Adrià, el william, el Sergi i el Mohamed.
A 3r, els nens que van còrrer per la nostra escola van ser el Mohamed-Reda, l'Eric, el Marc, el Jose Ignacio, el Pau i l'Imad. En el cas de les nenes, a més a més del podi que ja hem comentat de la Mar (també 1a local), també va destacar la Gal·la (2a local) i la Fàtima (3a local). La Marina també va participar en aquesta categoria.
A 2n, hi van còrrer l'Ayoub, el David i l'Aleix pels nens; i la Clara (2a local), l'Abril, l'Aminata i la Wassima per les nenes.
A 1r, el Kevin va ser el 2n local i l'Edgar el 3r local. També van còrrer en aquesta categoria l'Iker, el Xavi, l'Arnau, el Pau i l'Eric. En el cas de les nenes, l'Ikram va ser la 3a local i també van còrrer la Douae, l'Elena i l'Alba.
Entre els nens i nenes d'Educació Infantil hi van còrrer: a P5, l'Ivette, l'Ansatou, l'Albert, la Carla i el Roger; i a P4, el Brahim (1r local), l'Oriol, el Guim, el Tadeo i el Soufyan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada