diumenge, 7 d’octubre del 2012

Crònica del Cros de Sant Vicenç: un podi doble i dos campions locals

La Mar ha guanyat la cursa PREBENJAMÍ FEMENÍ 2005 dominant la cursa des del primer revolt. La Gal.la també ha fet una bona cursa q l'ha permès pujar al podi al quedar tercera. Quines campiones!

La Lucía per la seva part, tot i no acabar entre els primers de la cursa ALEVÍ FEMENÍ 2002, sí s'ha endut el premi a la millor santvicentina d'aquesta categoria. Premi q, aquest any, ha volgut donar l'Ajuntament de Sant Vicenç per a reconèixer als seus esportistes.

I el Mohamed-Reda també s'ha endut la distinció de millor santvicentí, tot i no acabar entre els tres primers corredors de la cursa PREBENJAMÍ MASCULÍ 2005.

Un total de 41 alumnes de l'Escola Sant Vicenç han participat en la primera cursa del Campionat comarcal de Cros de Catalunya que s'ha celebrat al nostre poble durant el dia d'avui.
Des dels nens i nenes més grans als més petits, el nom de la nostra escola ha quedat ben representat en totes les curses. Un orgull per a tothom!

Menció especial per als esportistes més petits de la trobada q en aquesta edició també han pogut participar d'aquesta trobada esportiva...



Per a veure les fotos de la jornada aneu a la pàgina del cros o cliqueu aquí
En breu podreu veure els resultats!
Enhorabona a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada