dimarts, 10 de febrer del 2015

Premis a la constància...



Quan es reparteixen premis, no sempre es valora el seu significat!
En una societat com l'actual, un petit tros de vidre d'un pam i mig pot resultar quelcom d'insignificant. Res més allunyat de la realitat...

Els premis que es van repartir el diumenge al Nou Congost expliquen com d'important és l'esport pels infants però sobretot com d'important és que darrera l'exercici físic hi hagi un valor afegit.
En aquest cas, els premis que va repartir el Consell Esportiu del Bages com a cloenda de la temporada de Cros Escolar porten el segell de la CONSTÀNCIA i la PERSEVERANÇA.

Ser constant és haver participat a totes les curses (o a la gran majoria) amb un somriure d'orella a orella i esperant una nova oportunitat per fer lluir el nostre "llapisset" per totes les contrades de la comarca.
Ser perseverant és guanyar la partida a l'esforç! Qui cerca, troba! No defallir en l'intent, independentment del resultat que s'assoleixi i amb la satisfacció d'arribar a la meta.

Un podi és el reconeixement d'una bona cursa, però aquest premi és el reconeixement de qui aconsegueix una i altra vegada arribar a l'objectiu! És el GUST per la pràctica d'un esport tot i el fred, la pluja o el vent. Darrera d'aquest premi hi ha la certesa que el compromís amb l'esport és ferm i que la paraula ESFORÇ és coneguda com la clau de l'èxit mediat i futur!

ENHORABONA A TOTS I TOTES!

Als nostres esportistes però hi afegirem un altre premi: el RECONEIXEMENT.
Sense medalles ni trofeus, simplement com a mostra de gratitud per representar tan bé l'Escola Sant Vicenç! El més sincer reconeixement a tots els nens i nenes que corren orgullosos de lluir la samarreta blanca de l'escola, que animen contents als companys que corren sense parar i que aplaudeixen cofois quan els corredors arriben al final!
I com no, el reconeixement "ex-aequo" a la gran família dels i de les "crossistes" que setmana rera setmana han disfrutat mirant com corren els seus nens i nenes.

A tots i totes, MOLTES FELICITATS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada